Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven

BINNENBEZETTING

Ga je bouwen of verbouwen? Dan heb je zeker een vakman nodig voor al je pleisterwerken. Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven is jouw partner voor alle binnenbezettingswerken. Laat je muren en plafonds bezetten door een vakman met ervaring. Hierdoor zal je jarenlang plezier beleven van gladde muren met een mooi eindresultaat. Al onze binnenbezettingswerken worden schilderklaar afgeleverd. Voor vochtige ruimtes zoals badkamers en douches maken wij gebruik van cementpleister en gips. Deze materialen zijn waterafstotend en kunnen zeer snel nadien betegeld worden indien gewenst. Contacteer ons voor alle binnenbezettingswerken, groot en klein.

Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven

BUITENBEZETTING

De gevel is het visitekaartje van je woning. Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven kan ervoor zorgen ervoor dat je gevel er weer op z’n best uitziet met onze buitenbezettingswerken.  Gevelbepleistering is zowel voor nieuwbouw als renovatie de ideale manier om de buitenmuren te beschermen tegen vocht. Als materiaal kan je kiezen tussen siliconenpleister of krabpleister. En dit in verschillende kleuren. Je kan er ook voor kiezen om een buitenmuurisolatielaag te laten aanbrengen onder de bepleistering. Hierdoor verkrijg je een egale gevel die beschermt tegen vocht en die minder warmte laat ontsnappen.

Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven

CEMENTBELEISTERING

Bij Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven kan je eveneens terecht voor het waterdicht bepleisteren met cement van kelders en zwembaden. Cementbepleistering is een ideale ondergrond voor het waterdicht maken en het egaliseren van kelders en zwembaden. Deze manier van bepleisteren garandeert de nodige afwerking en voorkomt vochtproblemen in de toekomst. Cementbepleistering voor zwembaden kan afgewerkt worden met een speciale verflaag. In kelders kan men eventueel de pleister onbehandeld laten staan en in een latere fase afwerken met een schilderlaag. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven

PLAATSEN VAN GYPROC WANDEN EN PLAFONDS

Iemand nodig om gyproc wanden en plafonds te plaatsen? Dan ben je bij Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven aan het juiste adres! Gyproc vormt een goede basis voor alle valse plafonds, scheidingswanden en voor de afwerking van zolderruimtes. Met gyproc kan je eenvoudig een kamer opsplitsen in 2 ruimtes. Of een zolderruimte zo afwerken dat dit een aangename woonruimte wordt. Omwille van zijn eenvoud, kan gyproc gebruikt worden in elk interieur, modern en klassiek. Gyproc maakt uw wanden en plafonds bovendien brandwerend en thermisch en akoestisch isolerend, alles volgens de huidige normen.

Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven

PLAATSEN VAN GYPLAT EN STUCANET

Waarom gyplat of stucanet gebruiken? Neem contact op met Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven voor meer informatie en advies. Gyplat platen zijn speciale gipsplaten bestemd voor de binnenafwerking van je woning en kunnen gebruikt worden als ondergrond voor gipsbepleistering. Deze platen zijn opgebouwd uit een onbrandbaar gips, omhuld met een speciaal ontworpen karton. Stucanet is een draadpaneel vervaardigd uit staaldraden en geperforeerd karton en wordt ook aangebracht onder de pleisterlaag. Stucanet geeft een kleinere kans op barsten of scheuren en door zijn flexibiliteit is het mogelijk om scheve wanden recht te trekken.

Laat je projecten uitvoeren door een vakman met ervaring!

Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven

PLEISTERWERKEN HANS VAN KERCKHOVEN

Hemelrijkstraat 98

2400 Mol

Gsm 0497 / 65.91.52

info@bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

www.bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

Pleisterwerken Hans Van Kerckhoven

Hemelrijkstraat 98 - 2400 Mol

Gsm 0497 / 65.91.52

info@bezettingswerkenvankerckhovenhans.be

www.bezettingswerkenvankerckhovenhans.be